De grondverzet diensten van
Bram van den Oosten


Met divers nieuw materiaal zijn er allerlei opties mogelijk, denk hierbij aan een GPS-systeem waarmee wij inmiddels een rijke ervaring hebben. Ook is er een vacuüm systeem ter beschikking op de kraan waarmee we met verschillende aanbouwdelen bestratingsmaterialen op z'n plek kunnen leggen zodat we het werk kunnen versnellen en de stratenmakers of hoveniers kunnen ontlasten. Naast ons eigen materiaal bevinden wij ons in een fijne kennissenkring met mooie materialen zodat alle mogelijke klussen kunnen worden uitgevoerd met de juiste precisie.
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Verhuur van grondverzet machines

Bij Bram van den Oosten kun je ook terecht om grondverzet machines te huren, zoals mobiele kranen, rupskranen, minigravers, midigravers, shovels, trekker met dumper, etc. Neem contact op voor de beschikbaarheid en prijzen.


Aannemen van projecten

Bram van den Oosten doet voornamelijk grondverzet projecten. Graag bespreken we geheel vrijblijvend of wij je project kunnen aannemen.


Voorbereiden tot straatklaar maken van tuinen voor hoveniers

Voor grondverbetering en egaliseren, zodat de stratenmakers en hoveniers aan de slag kunnen, moet je bij Bram van den Oosten zijn. Neem gerust contact op om de werkzaamheden te bespreken.


Verhuur als machinist

Heb je een machinist nodig voor een machine? Bram van den Oosten is beschikbaar als machinist. Neem contact op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Neem gerust vrijblijvend contact op


Bram van den Oosten helpt je graag bij diverse grondverzet werkzaamheden.
Heb je vragen of wil je graag de mogelijkheden met ons bespreken?
Neem dan gerust vrijblijvend contact op door te bellen of een Whatsapp bericht te sturen naar 06-51361145.
Bram van den Oosten Verhuur- en Grondverzetbedrijf
Copyright 2024
KvK 78533988
Contact
CMS
Website ontwikkeld door Romilan ICT